Capturing Memories

@larabendersfotografie

Contact

Meesterhof 17,

4871MA,

Etten-Leur,

The Netherlands

info@larabendersfotografie.nl

(+31) 6 45 31 68 80

Facebook
Pinterest
Instagram
Image Alt
  •  NEW BORN

Hoera! Klein wondertje op komst. Een gebeurtenis uit jullie leven die je graag wilt laten vast leggen. Door alle emotie en drukte gaan de eerste weken een beetje aan jullie voorbij & krijg je het vaak niet zo vast gelegd zoals je graag zou willen. Graag doe ik dit voor jullie en leg ik alle bijzondere momenten voor door middel van een New Born shoot. Stuur gerust een mailtje naar info@larabendersfotografie met jullie wensen en ik stuur jullie alle informatie toe.

Voor

Als jullie een mailtje sturen, stuur ik een optie met alle mogelijke datums. Daarnaast stuur ik ook alle informatie toe met handige tips voor tijdens de shoot. Het liefst fotografeer ik jullie babytje rond de 13-14 dagen oud. Ik vind het natuurlijk ook heel fijn om jullie wensen te bespreken. Na ons uitgebreide mailcontact staat jullie plekje vast in mijn agenda. Samen leggen wij jullie kindje vast op de door jullie voorgestelde locatie. Dit kan bij jullie thuis in vertrouwende omgeving zijn of bij mij in de studio. Wanneer er voor een shoot bij jullie thuis wordt gekozen zullen we er meer een lifestyle shoot van maken. We zullen dan (afhankelijk van het pakket) op verschillende plekken in het huis foto’s maken. Als jullie er voor kiezen om in de studio te fotograferen zullen we meer naar de geposeerde foto’s gaan. Heb jij een heel ander idee in gedachten? Laat het mij dan weten.

Tijdens

Tijdens de shoot hebben we alle tijd voor extra knuffels & voeding. Dus mocht het wat langer duren omdat jullie kindje net iets meer troost nodig heeft, dan is dat geen enkel probleem. Kies tijdens deze fotosessie voor rustige kleding. Een witte top of blouse bij staat al heel mooi op de foto. Meer tips voor de mooiste foto’s stuur ik automatisch mee in de e-mail.

Na

Binnen enkele dagen na de shoot krijgen jullie de factuur digitaal opgestuurd. Wanneer deze is betaald kunnen jullie de foto’s ontvangen. De foto’s worden binnen 14 dagen na de shoot opgestuurd.

[uncode_pricing title=”MINI” price=”€175″ price_color=”color-jevc” most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
30 minuten fotografie
Twee settings
10 mooiste foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”STANDAARD” price=”€250″ price_color=”color-nhtu” most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
45 minuten fotografie
Drie settings
Kledingwissel
25 mooiste foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”EXTRA” price=”€325″ most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
90 minuten fotografie
Drie settings
Kledingwissel
35 mooiste foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer
Mini album” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]

* alle prijzen zijn exlc. kilometerkosten – de eerste 20km rondom 4871MA krijgen jullie cadeau – daarnaar wordt er €0,35 per gereden km gerekend. 

Leave a reply