Capturing Memories

@larabendersfotografie

Contact

Meesterhof 17,

4871MA,

Etten-Leur,

The Netherlands

info@larabendersfotografie.nl

(+31) 6 45 31 68 80

Facebook
Pinterest
Instagram
Image Alt
  •  Zwangerschap nieuw

Een babytje op komst in jullie gezinnetje is een van de meest liefdevolle en mooiste ervaringen wat jullie te wachten staat. Het is een bijzondere tijd, die jullie met de week dichter bij jullie kleine wondertje brengt. Iets wat jullie graag met liefde laten vast leggen. Leuk dat jullie aan mij denken. Stuur gerust een mailtje naar info@larabendersfotografie met jullie wensen en ik stuur alle informatie toe.

Voor

Als jullie een mailtje sturen, stuur ik een optie met alle mogelijke datums. Bijgevoegd zit alle informatie voor de zwangerschapsshoot met handige tips voor tijdens de shoot. Het liefst fotografeer ik de buik tussen de 30 en 34 weken. Natuurlijk vind ik het ik het ook heel fijn om jullie wensen te bespreken. Daarom vraag ik altijd om een aantal voorbeeld foto’s of om een Pinterest bord. Na ons uitgebreide mailcontact staat jullie plekje vast in mijn agenda. Samen leggen wij dit bijzondere moment vast op de door jou voorgestelde locatie. Dit kan bij jullie thuis in vertrouwde omgeving zijn, bij mij in de studio of juist buiten in de natuur. Heb jij een heel ander idee in gedachten? Laat het mij dan weten! De fotosessie kun je met of zonder partner doen.

Tijdens

Kies voor rustige kleding tijdens deze fotosessie. Een jeans met een simpele zwarte of witte top is al beeldig. Wil je voor een stijlvolle foto gaan? Pak dan je mooiste lingeriesetje en kamerjas uit de kast. Ga je liever voor een romantische foto? Kies dan voor een zwierige lange jurk met kant.

Na

Binnen enkele dagen na de shoot krijgen jullie de factuur digitaal opgestuurd. Wanneer de factuur is betaald kunnen jullie de foto’s ontvangen. De foto’s worden binnen 14 dagen na de shoot opgestuurd.

[uncode_pricing title=”MINI” price=”€150″ price_color=”color-jevc” most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
30 minuten fotografie
15 foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”STANDAARD” price=”€225″ price_color=”color-nhtu” most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
45 minuten fotografie
Kledingwissel
30 foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”EXTRA” price=”€300″ most=”yes” body=”Informatie & tips via mail
60 minuten fotografie
Kledingwissel
30-35 foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer
Mini album” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]

Leave a reply