Capturing Memories

@larabendersfotografie

Contact

Meesterhof 17,

4871MA,

Etten-Leur,

The Netherlands

info@larabendersfotografie.nl

(+31) 6 45 31 68 80

Facebook
Pinterest
Instagram
Image Alt
  •  BABY

Hoera! Jullie kindje is alweer een aantal maanden oud & wat is de tijd voorbij gevlogen. Iets wat je graag blijft herinneren zoals je kindje er op dit moment uit ziet! Graag leg ik dit voor jullie vast door middel van een baby shoot. Stuur gerust een mailtje naar info@larabendersfotografie met jullie wensen en ik stuur jullie alle informatie toe.

Voor

Als jullie een mailtje sturen, stuur ik een optie met alle mogelijke datums. Bijgevoegd zit alle informatie voor de baby shoot met handige tips voor tijdens de shoot. Het liefst fotografeer ik jullie babytje rond de zes maanden oud. Natuurlijk vind ik het ik het ook heel fijn om jullie wensen te bespreken. Daarom vraag ik altijd om een aantal voorbeeld foto’s of om een Pinterest bord. Na ons uitgebreide mailcontact staat jullie plekje vast in mijn agenda. Samen leggen wij jullie kindje vast bij mij in de studio. Heb jij een heel ander idee in gedachten? Laat het mij dan ook weten. Dan komen wij er samen uit.

Tijdens

Tijdens de shoot hebben we alle tijd voor extra knuffels & spelletjes. Dus mocht het wat langer duren omdat jullie kindje net iets meer aandacht nodig heeft, dan is dat geen enkel probleem. Kies tijdens deze fotosessie voor rustige kleding. Een witte romper met lange mouw staat al beeldig tijdens deze shoot. Meer tips voor de mooiste foto’s stuur ik automatisch mee in de e-mail.

Na

Binnen enkele dagen na de shoot krijgen jullie de factuur digitaal opgestuurd. Wanneer de factuur is betaald kunnen jullie de foto’s ontvangen. De foto’s worden binnen 14 dagen na de shoot opgestuurd.

[uncode_pricing title=”MINI” price=”€150″ body=”Info & tips via de mail
30 minuten fotografie
Twee settings
10 mooiste foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”STANDAARD” price=”€225″ body=”Info & tips via de mail
45 minuten fotografie
Twee settings
25 mooiste foto’s in hoge resolutie
Foto’s via WeTransfer” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]
[uncode_pricing title=”EXTRA” price=”€300″ body=”Info & tips via de mail
60 minuten fotografie
Drie settings
35 mooiste foto’s in hoe resolutie
Foto’s via WeTransfer
Mini album” button=”url:http%3A%2F%2Flarabendersfotografie.nl%2Fcontact%2F|title:BOEK%20NU||”]

Leave a reply