Capturing Memories

@larabendersfotografie

Contact

Meesterhof 17,

4871MA,

Etten-Leur,

The Netherlands

info@larabendersfotografie.nl

(+31) 6 45 31 68 80

Facebook
Pinterest
Instagram
Image Alt

About

About me

Ik ben Lara, een natuurlijke licht fotograaf en het gezicht achter Lara Benders Fotografie.

Zo lang als dat ik mij kan herinneren op zoek naar speciale momenten. Het vastleggen van reizen, verjaardagen, vakanties en alle dagen die ertussen zitten. Ik denk dat daar mijn liefde voor fotografie ook vandaan komt.

 

Op mijn 21ste vloog ik met de liefde van mijn leven voor een weekendje naar Ibiza en begon daar ons liefdesverhaal. Gedurende de jaren is ons liefdesverhaal uitgebreid naar huisje, boompje beestje & twee prachtige jongens; James & Jake. Ik weet dat een beetje cliché klinkt, maar voor mij zijn de jongens perfect. & zijn ze één van de grootste redenen waarom ik fotografeer.

 

Als mama van twee werk ik niet meer fulltime voor een baas & kreeg ik de kans om mijn droomcamera te kopen. Met een hoop rondkruipend en rennend fotomateriaal in huis heb ik genoeg oefenmateriaal. Het is bijzonder om te zien hoe die kleine baby’s veranderen in ware jongens die ook nog een is hoop hilarische gezichtsuitdrukkingen met zich meenemen. Voor mij is het echt een cadeautje; ‘to freeze time for a moment’.

 

Wanneer ik niet jullie foto’s aan het editen ben, dagdroom ik over de volgende shoot. Maar, houden wij ook van reizen met het gezin. Drink ik standaard een ongehoorde hoeveelheid vanille latte, staat Netflix in de avonduren vaak aan, lees ik graag boeken & kook ik óók nog is graag.